Kolibi Vision

Teamet

Måns Östberg

Måns Östberg

Grundare, VD och konsult

Ingenjör från Stockholm som på vägen från KTH till BI-konsult hunnit med både några år av musikproduktion och några år som controller och prisanalytiker. Blir lyckligast av riktigt god mat och riktigt bra popmusik. Vill till Italien minst en gång om året.

mans.ostberg@kolibrivision.se
073 631 69 73

Johan Moisander

Johan Moisander

Grundare och konsult

Halvfinsk mjölkbonde från Borås som bott något år i både Kina och Japan. Blev ingenjör på Chalmers 2018 och har hjälpt företag och organisationer att bli mer datadrivna sedan dess. Tidigare esportare och judobrottare, ägnar idag all fritid och lön åt discgolfen.

johan.moisander@kolibrivision.se
070 898 69 00

Axel Nilsson

Axel Nilsson

Konsult

Ostfantast från Ystad med bakgrund inom försvarsmakten. Pluggade systemvetenskap i Lund innan han lämnade Skåne, men tog med sig precis lagom mycket dialekt. Följer slaviskt varje F1-race och är lycklig hundägare till cairn terriern Nelson.

axel.nilsson@kolibrivision.se
070 292 28 27

Mimmi Månsson

Mimmi Månsson

Konsult

Hundälskande ingenjör från Malmö som jobbat med BI sen 2019 och just nu hanterar en 30-årskris genom maraton i Rom och balettdans. Skulle helst ha julpynt året om och gillar att sticka och lösa korsord. Säkrar lycka genom utförsåkning, heiße schokolade och kaiserschmarrn.

mimmi.mansson@kolibrivision.se
073 039 85 55

Erik Nylund

Erik Nylund

Konsult

Kalmarit, ingenjör och före detta bartender med mer än 15 års erfarenhet av Business Intelligence, både som konsult och i linjen. Pokerfantast som gärna bjuder in till spelkväll i villan. Gillar radiostyrda bilar, motorcyklar och allt som går snabbt.

erik.nylund@kolibrivision.se
070 586 75 43

Unn Hertzberg

Unn Hertzberg

Konsult

Konsultstjärna från Tyresö med mångårig erfarenhet av strategi, analys och ledarskap inom retail. Sen ett halvt decennium BI-expert som använder de erfarenheterna för att hjälpa sina kunder att få koll och kontroll på verksamheten. Är ofta i Frankrike, gillar att ordna vinprovningar och är ofrivillig ägare av två hundar.

unn.hertzberg@kolibrivision.se
070 215 48 17