Kolibi Vision

Omdömen

“Jag har samarbetat med flera BI-konsulter under min tid som controllerchef, och Måns från Kolibri Vision utmärker sig verkligen genom att erbjuda innovativa lösningar av högsta kvalitet.

När man anlitar Kolibri Vision för ett projekt kan man vara trygg i att det kommer att bli framgångsrikt”

Stadium

Luting Mao, Head of Business Control på Stadium

“Kolibri Vision hjälper oss att bli datadrivna och fatta bättre beslut. De är proffsiga, snabba och enkla att samarbeta med.

Med Qlik Sense får vi en tydlig överblick och insikt i vår verksamhet, medan Planacy möjliggör en effektiv och säker prognosprocess som är så smidig att vi kan uppdatera vår inköpsprognos varje månad.”

Sandqvist

Karin Jacobsen, Head of Supply & Operations på Sandqvist Bags and Items AB

“Genom Kolibri har Gazella fått fantastisk service och hjälp med att implementera budgeterings- och planeringsverktyg och koppla våra olika system till BI-verktyget, samt sätta upp rapportering.

Det är glädjande att jobba med en leverantör som är så kompetent, noggrann och snabb. Det jag uppskattar mest är snabbheten i att förstå våra behov och proaktivitet gällande förslag och åtgärder.

Jag kan varmt rekommendera Kolibri!”

Gazella

Irina Hjälle, Business Controller på Gazella AB

“Vi har använt oss av Kolibri Vision sedan de grundades och har fått hjälp med att utveckla funktionaliteten i Planacy och applikationer i Qlik Sense. Det som kännetecknat Kolibri Vision under den här tiden är snabbhet och kvalitet.

De har på kort tid hjälpt oss att förbättra våra möjligheter att analysera verksamheten.”

Scanreco

Lars Eriksson, Head of Business Control på Scanreco AB