Kolibi Vision

Jobba hos oss

Johan och Mimmi sitter glada och arbetar tillsammans

Vill du också hjälpa organisationer att bli mer datadrivna?

På Kolibri Vision får du jobba i gränslandet mellan verksamhet och data. Vi kombinerar förståelse för vad som är viktigt för våra kunder att veta och den tekniska kompetensen att ta fram och presentera den datan.

Hos oss blir du en del av en grupp riktigt duktiga konsulter som gärna delar med sig av sin kompetens och erfarenhet och har väldigt kul ihop.

Vill du veta mer?

Skicka ett mejl på hej@kolibri.vision eller slå en signal på 073 631 69 73.

Vi som arbetar på Kolibri Vision är olika men det finns några saker vi alla har gemensamt: Vi får en kick av att lösa kluriga problem och leverera med hög kvalitet. Vi är nyfikna och vill förstå de sammanhang vi verkar i. Vi är proaktiva och funderar på hur vi bäst skapar värde för våra kunder.

En del av oss har långsiktiga uppdrag mot en eller ett fåtal olika kunder. En del gillar omväxling och hjälper flera kunder varje vecka. Vissa har en tyngdpunkt på tekniska utmaningar, andra tycker det allra roligaste är att förstå kundens verksamhet i detalj. Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi vill hitta rätt mix för varje person, med en bra balans mellan att stötta och utmana. Målet är en arbetsplats där man kan utvecklas och trivas i många år.

Måns pekar på en datorskärm medan Mimmi tittar åt sidan. Båda ler.